2015. november 24., kedd

Romantikus Könyvklub a General Press Kiadóval

Könyvmoly korom óta tervezgetem, hogy igyekszem minél több könyvbemutatóra, író-olvasó találkozóra, könyves eseményre eljutni - ami inkább kevesebb, mint több sikerrel valósult meg eddig. Mindenesetre, az a néhány alkalom, ami összehozott egy-egy szerzővel, nagyon fontos pillanat számomra. Nem csupán a dedikált könyv élménye és tudata miatt, hanem egyébként is. Manapság talán nem olyan nagy ügy felvenni kedvenc alkotóinkkal a kapcsolatot, nagyon sok szerző nyitott is a közösségi média irányába, és építi saját kis közösségét, visszajelez a bloggereknek (ami az olvasói és blogger lét fantasztikus élményét nyújtja számomra). Ugyanakkor, még mindig akadnak térbeli korlátok számomra, melyek hogy úgy mondjam: némiképp akadályozzák, hogy azokon a könyvbemutatókon, könyves eseményeken részt vegyek, melyeken tényleg nagyon szeretnék. Úgy döntöttem, hogy ne maradjak ki teljesen, és hogy Ti is rátaláljatok ezekre, új rovatot indítok itt a blogon, Könyvközeli élmények névvel, melyben írok néhány közelgő eseményről. Ha én nem is tudok megjelenni, általatok talán én is képviseltetem magam...és ki tudja, talán egyszer-egyszer személyesen is összefuthatunk.



Második alkalommal szervezi meg ezen a héten a General Press Kiadó a Romantikus Könyvklubot. Az esemény megint izgalmasnak ígérkezik, hiszen a karácsonyi készülődés mellett egy kedves, kellemes karácsonyi regény áll a középpontban. Debbie Macomber: A fagyöngy alatt című nemrégiben megjelent regényéről már nálam is olvashattok, sőt, még mindig tart a nyereményjáték - avagy ti is megnyerhetitek a könyvet! A könyvklubon sajnos nem tudok részt venni, viszont szeretettel ajánlom figyelmetekbe. Jövőre pedig ígérem, egyszer biztosan összefuthatunk :)

A Könyvklub programját alább találjátok, az információkat megtaláljátok az Facebookon is, ha ide kattintotok.

Időpont: 2015. november 26. csütörtök, 17:00
Helyszín: Fókusz Könyváruház, Budapest
1072 Budapest, Rákóczi út 14.

Romantikus könyvklubunkban második alkalommal Debbie Macomber: A fagyöngy alatt című regényéről beszélgetünk, és már a karácsonyt megidézve ajándékot készítünk festett üvegből Csupor Ágnes üvegfestő művész segítségével. 
Kiknek ajánljuk a könyvklubot? Azoknak, akik:
– kedvelik a romantikus könyveinket,
– szeretnék megosztani másokkal a véleményüket, könyvélményeiket,
– szeretnének könyvet nyerni,
– szeretnének 15%-os kedvezménnyel vásárolni,
– szeretnék meglepni szeretteiket egy kézzel készült ajándékkal.
 
Szeretettel várunk minden hónap utolsó csütörtökjén 17 órától a Líra Fókusz Könyváruházban!

Az eseményhez regisztráció szükséges, ezért kérlek, hogy részvételi szándékodat a romantikuskonyvklub@lira.hu e-mail címen jelezd nekünk.

Csupor Ágnes üvegfestő művész honlapja: http://uvegfesteszet.hu
Együttműködő partnerünk: http://www.randivonal.hu/

Érezzétek jól magatokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése