2016. január 7., csütörtök

Borítóleleplezés - Út az éjszakába

2016 elején jelenik meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában Kristin Hannah, New York Times bestseller szerző regénye, az Út az éjszakába. Az írónő magával ragadó stílusát tavaly már mindenki megismerhette a Szentjánosbogár lányok olvasásakor, most pedig újra belemerülhetünk az érzelmek világába. Egy történet a testvéri szeretetről, a barátságról és a veszteségekről. Szükség lesz a zsebkendőkre!

Kirstin Hannah: Út az éjszakába
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordította: Gazdag Tea
Oldalszám: 480 oldal
Előjegyzés: itt

Fülszöveg:
Lexi és Mia a középiskola első napjától fogva elválaszthatatlanok.
Sokban különböznek – Lexi árva, és egy lakókocsiparkban él, Mia pedig szerető családban, szép otthonban nevelkedik. Mégis találnak egymásban valamit, amitől ők ketten kiválnak a tömegből.
Mia imádott, jóképű ikertestvérének élete egyszerűbb kissé. Az anyjuk, Jude azt hiszi, nincs miért aggódnia, hiszen a fia könnyedén navigál az életben, könnyedén elér bármit, amit ő vagy a családja kíván. De aztán szerelmes lesz. Az érettségi nyarát soha nem felejtik el. A barátság, a bizalom és az ígéretek nyarán egyetlen éjszaka mindannyiuk életét megváltoztatja: a szívek összetörnek, a remények köddé válnak, és eljön az idő, hogy maguk mögött hagyják a gyermekkort, és megtanuljanak szembenézni a jövővel.


Az íróról




Kristin Hannah 21 regény New York Times bestseller szerzője. Hawaii-n él férjével és fiával, ahol gyakran hódol egyik kedvenc foglalatosságának: az olvasásnak. Kislányként balerina szeretett volna lenni, végül jogász lett belőle. Íróvá egy utólag szerencsésnek bizonyuló nehézség miatt vált: amikor kisfiát várta, ágynyugalomra ítélték - így minden keze ügyébe kerülő könyvet elolvasott. Akkor jött az ötlet az íráshoz, amit azóta töretlenül folytat is.





A borító


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése