2017. május 22., hétfő

Borítóleleplezés - Árnyjátékos

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában hamarosan érkezik Ashley Carrigan, a kiadónál debütáló regénye, az Árnyjátékos. A bejegyzésben lehull a lepel a borítóról.

Ashley Carrigan: Árnyjátékos
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Előrendelhető: ITT
Moly: ITT
Várható megjelenés: 2017. nyár

Fülszöveg:
Gillian, a nagyszerű üzletasszony, férje halála után pengeélen egyensúlyozik az elit társaság úri gengszterei között. Pihenésképp erotikus kalandba kezd egy jóképű férfi luxusprostituálttal, Nickkel, hogy némi színt vigyen a stresszes mindennapokba. A férfi vonzó, beváltja a hozzá fűzött reményeket, de van egy titka…Közben felbukkan egy rejtélyes alak, aki a háttérből irányítva az eseményeket sorra meghiúsítja Gillian ígéretes üzletkötéseit. Nem csak meglopja, de az áldozatoktól sem riad vissza, hogy elérje a célját. Gillian a lengyel gengsztervezérrel belekeveredik egy kínos üzleti fiaskóba, és együtt kell megtalálniuk a titokzatos rosszakarót, ha életben akarnak maradni. Vajon Nick és az arctalan rivális ugyanaz a személy? Az Árnyjátékosban senki sem az, akinek látszik, és senki sem játszik nyílt lapokkal. Kételyek, váratlan szövetség, árulás, hűség és szenvedély… Ez adja a vérbeli romantikus-erotikus regény esszenciáját, hogy kellően bizsergető élményt nyújtson.



Az írónőről



Ashley Carrigan - író, civilben az üzleti versenyszférában dolgozik. Kamaszkorában kezdett először történeteket írni. Részt vett az I. Aranymosás mese- és regénypályázatán. Az írónő különböző műfajokban ír: romantikus, paranormális, misztikus, fantasy is terítéken van. Korábban már 14 regénye megjelent, és még több várakozik kiadásra. A Könyvmolyképzőnél elsőként az Árnyjátékos című regénnyel mutatkozik be.

A borító

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése