2017. május 22., hétfő

Borítóleleplezés - Mindörökké várni

Böszörményi Gyula tollából az idei Könyvhétre nem csupán egy kiegészítő kisregény, de egy novelláskötet is érkezik, ami - figyelem, címleleplezés is következik - a Mindörökké várni címet viseli majd. Természetesen, erről a könyvről is olvashattok majd a blogon, mindenekelőtt pedig hulljon le a lepel a borítóról!

Böszörményi Gyula: Mindörökké várni
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Várható megjelenés: 2017. Könyvhét
Előrendelhető: ITT
Moly: ITT


Fülszöveg:
„A magány, amit érzett, szavakkal leírhatatlan volt. Szerencsére nem is kívánta tőle senki, hogy megfogalmazza a kínt, ami egészen apróra préselte a lényét. Ült az ezüstös csillogású, fagyba dermedt metánhullám peremén és a fekete eget bámulta.”

Az íróról


Böszörményi Gyula magyar író, újságíró. A Gergő és az álomfogók című meseregényével lett ismert országszerte. Színpadi, rádiós és televíziós munkái is jelentősek. Ötven éves korára már több, mint ötven regényt írt, a Lúzer Rádió, Rontásűzők és az Álomfogó sorozatok mellett önálló művekkel, esszékötetekkel és antológiákkal is jelentkezett. A gyerekeknek szánt könyveit a felnőttek is imádják, sőt, végigvigyorogják – ahogy az eKultura kritikusa is tette. Munkásságát számos díjjal jutalmazták. 2007-ben József Attila-díjat kapott, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnökének különdíjával tüntették ki, a Gergő-regények IBBY díjat kaptak az Év Legjobb Gyermekkönyve kategóriában, tavaly pedig a Könyvmolyképző Kiadó Nívódíját is átvehette.



A borító
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése